Reviews

Reacties op behandelingen

Het is vaak moeilijk uit te leggen, wat er nu eigenlijk gebeurt bij een cranio sacraal behandeling, al dan niet in combinatie met autogene training of Qi Gong oefeningen. Woorden zijn eigenlijk volledig ontoereikend, maar toch nodig om een keuze te kunnen maken of deze vorm van therapie iets voor jou kan betekenen. Hieronder dus wat reacties van een aantal cliënten.

 • "Vanwege mijn gezondheid om mijn immuunsysteem te verhogen heb ik 6 behandelingen Cranio Sacraal & Autogene training ontvangen van Ingrid. Tijdens de Cranio Sacraal kreeg ik prachtige beelden & diepe inzichtingen door en voelde ik mij intens rustig. Gecombineerd met de autogene training, die ik thuis 1 keer per dag doe, heeft het mij op zowel bewust als onbewust niveau veel gebracht. Ik voel mij veel rustiger, ik sta veel dichter bij mij zelf en blijkbaar is er iets van onbewuste stress uit mijn lichaam."
  Carol

 • "Na een lastige periode had ik veel stress in mijn lichaam en slaapproblemen. Nu is alle stress uit mijn lichaam en slaap ik goed. Ben dichter bij mijn gevoel gekomen en zorg ook beter voor mijzelf. Niet verwacht dat het zoveel effect zou hebben, ben veel verder gekomen dan ik verwacht had."
  Irma

 • "Na een zware, ingrijpende operatie ben ik van de één op andere dag chronisch patiënt geworden. Door de vele pijnaanvallen en weinig energie, was ik constant in gevecht met mijn aandoening. Mijn wereldje werd hierdoor steeds kleiner. Omdat ik de overtuiging heb dat lichaam en geest een samenhang hebben, ben ik op zoek gegaan. Cranio Sacraal sprak me wel aan en heb me voor therapie aangemeld bij Ingrid. En het heeft me veel gebracht. Ik heb geleerd liefdevol naar mijn pijn en mezelf te kijken. Tijdens een pijnaanval, die ik veel minder vaak heb, kan ik me in die pijn mee laten stromen waardoor de aanval sneller over gaat. Ik ben oud zeer en angsten tegengekomen en deze los leren laten. Ik heb meer energie gekregen en voel me in balans. Maar het mooiste vind ik, dat ik mag leren liefde voor me zelf te voelen ondanks mijn fouten en gebreken. En geloof me als je 74 jaar ben dan sjouw je erg veel onnodige ballast met je mee."
  Nellie

 • "Alsof ik een week op vakantie ben geweest, heerlijk!"
  Petra

 • "Naast dat de spanning uit mijn romp is, is het voor mij heel prettig om te  hebben mogen ervaren dat jij een plek creëert waar alles (inclusief wat ik beschouwde als het lelijkste en meest beschamende in mij) mag zijn. Er zit zelfs een mooie kant aan. Ik had nooit verwacht dat dat bestond."
  J.

 • "Voor mij betekent de behandeling een volledig tot rust komen. Maar ook betekent het dat ik, meer dan waar ook, me bewust ben van mijn lichaam. Ik word gedwongen om naar mijn lichaam te luisteren. En dat is erg belangrijk in een hectisch leven waar je zo oh zo makkelijk voorbij gaat aan het belang van het lijf en de leden."
  Hans

 

cranio-diepste-zelf.jpg